Verhuur van hindernisbanen voor feesten en evenementen

Staat er binnenkort een event of (verjaardags)feestje op de planning? Dan heb je naast taart, cadeaus en versiering ook iets nodig om je gasten te entertainen. Wat dacht je van een opblaasbare hindernisbaan of een fantastisch springkasteel? We hebben verschillende opblaasbare hindernisbanen gaande van meters lange stormbanen als je veel ruimte hebt, tot compacte survivalbanen uit 1 deel als de plaats beperkter is.

Bekijk online ons groot aanbod stormbanen en ontdek alle modellen en mogelijkheden. Zo hebben we hindernisbanen met attracties die de kracht en vindingrijkheid van je gasten test, een stormbaan die focust op snelheid of een pure survivalbaan. Je merkt het: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies jouw favoriet en huur hem voor je feestje. Een opblaasbare stormbaan huren is super makkelijk. Geef ons het juiste adres door en wij zorgen dat je opblaasbare hindernisbaan zo snel mogelijk bij jou geleverd wordt.

Plaatsen waar wij het vaakst leveren:

  • Antwerpen
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • Limburg

 

Opblaasbare stormbanen in alle kleuren en maten

Heb je een event gepland en sta jij in voor het entertainment? Check dan zeker ons online aanbod opblaasbare stormbanen, luchtkussens en hindernisbanen. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Heb je bijvoorbeeld massa's plaats? Dan kan je voor een hindernisbaan van vier of vijf delen gaan of voor ons gigantisch speeleiland, Airland. Dit is de perfecte combinatie tussen een springkasteel en een hindernisbaan. Bekijk ook zeker onze speciallekes, goed voor 100% pure opblaasfun.

Springen er in ons ruim aanbod luchtkussens meerdere zaken in het oog? Stel dan je hindernisbaan zelf samen. Het is super easy: maak je keuze uit een van onze vijf thema’s:

Kies binnen dat thema de hindernissen die jij wilt. Je kan je eigen stormbaan dus zo lang en moeilijk maken als je zelf wilt. Ga met onze attracties aan de slag en huur nadien jouw unieke opblaasbare stormbaan.

 

Opblaasbare hindernisbaan huren? Of een andere attractie?

Wens je naast een opblaasbare stormbaan graag nog een extra attractie? Of wil je jouw achtertuin graag volzetten met opblaasbare spelen? Why not? Naast verschillende springkastelen en hindernisbanen voor klein en groot hebben we ook leuke spelen en attracties zoals: opblaasbare glijbanen om meteen in je zwembad te duiken, een voetbalchallenge of een heus sumo gevecht. Ontdek ze allemaal en kies jouw favoriet(en).

 

Nieuwe prijsformules, maximaal springplezier!

Ontdek onze interessante meerdagen promoties:

  • Weekend = Heel het weekend springen aan de standaard prijs van 1 dag.
  • Midweek = Tijdens de werkweek springen aan de standaard prijs van 1 dag. 
  • Week = Heel de week springen aan de standaard prijs van 1 dag x 1,5.

Meer informatie vindt je terug op onze promoties pagina!

 

Waarom Jumperke?

Zeer propere springkastelen

Keuze uit ±250 attracties/springkastelen

Gratis levering in veel Vlaamse gemeenten

Slecht weer garantie

Snelle en duidelijke communicatie

Bij ons is een afspraak een afspraak

Wij bieden een volledige service

Wij voorzien al het nodige materiaal

Keuring vinçotte

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Tussen 9u - 19u / Woensdag: enkel voor klanten van die dag

Noodnummers?

Voor klanten zijn we te allen tijde bereikbaar op onze noodnummers die ze meekrijgen met de levering!