Verhuur van springkastelen voor feesten en evenementen

Laat ons eerlijk zijn een verjaardagsfeestje, communiefeest, personeelsfeest, enz. zonder een springkasteel is als een pakje frieten zonder mayonaise. Het kan er mee door, maar de finishing touch ontbreekt. Laat jouw volgend feestje knallen en ga voor de full package met een springkasteel. Dolle pret voor kinderen én volwassenen. Natuurlijk wil je niet zomaar een springkasteel, je wilt de keuze uit originele springkastelen die passen binnen het thema van je event. Laat dat nu net onze specialiteit zijn. Ontdek ons volledig assortiment springkastelen online en kies jouw favoriet(en). Nadien kan je jouw springkasteel huren. Makkelijk, toch!

Sinds 2012 verhuurt Jumperke de leukste springkastelen. Gaande van een prinsessen kasteel, tot een dino park en een minions springkasteel/ ballenbad. Heb je al een zaal gehuurd voor je event, heb je te weinig ruimte buiten voor een groot springkasteel, verjaart je zoon/dochter in de wintermaanden? Geen nood, onze indoor springkastelen springen je te hulp. Heb je net tonnen plaats en wil je het graag groots aanpakken dan is Airland the way to go. Je merkt het voor het verhuur van springkastelen kan je altijd op ons rekenen.

Belangrijk bij het huren van een springkasteel is de levering. We geven je daarom graag de provincies mee waar we het vaakst leveren. Voor meer info kan je altijd op ‘onze regio’ pagina kijken.

  • Antwerpen
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • Limburg

 

Springkussens in alle kleuren en maten

Bij het huren van een springkasteel zijn niet alleen de praktische zaken zoals een snelle levering, de opzettijd en de afmetingen belangrijk, denk ook aan de look & feel van het kasteel. Is je zoon bijvoorbeeld helemaal zot van Spider-man, wilt hij graag op safari in zijn eigen tuin, of is zijn lievelingsdier een dinosaurus dan is de keuze snel gemaakt. Bij het prinsessen verjaardagsfeestje van je dochter hoort natuurlijk een prinsessen springkasteel of springkasteel in de vorm van een magische eenhoorn of roze flamingo.

Als je ons online aanbod springkastelen checkt, merk je dat wij zowel grote als kleine springkussens hebben. We hebben ook een ruime keuze uit kleuren en types. Wil je bijvoorbeeld een mooi springkasteel met attracties zoals een ballenbad, een glijbaan of een disco, alles kan! Handig als je nog geen idee hoe het verjaardagsfeestje er dit jaar uit zal zien. Laat je gewoon inspireren door onze springkastelen. Heb je wel al een thema voor je event, dan vind je makkelijk het geschikte springkasteel.

Ontdek onze top thema’s voor 2020:

 

Luchtkasteel huren? Of een andere attractie?

Voor iedereen die de snelheid, flexibiliteit, springvaardigheid van vrienden, familie, collega’s wil testen, zijn er onze hindernisbanen. We hebben er in twee, drie, vier, vijf delen en voor de daredevils zijn er de speciallekes. Welke je ook kiest, fun gegarandeerd. Leg het parcours als snelste af en win eeuwige roem, maar pas op het is moeilijker dan je denkt.

Geen snelheidsduivel, maar wil je wel je grenzen verleggen? Dan zijn er onze andere attracties zoals een basejump met glijbaan, een potje voetbal of de sumo worstelaars. Ontdek alle mogelijkheden online en reken voor de verhuur van luchtkastelen op onze jarenlange ervaring.

 

Nieuwe prijsformules, maximaal springplezier!

Ontdek onze interessante meerdagen promoties:

  • Weekend = Heel het weekend springen aan de standaard prijs van 1 dag.
  • Midweek = Tijdens de werkweek springen aan de standaard prijs van 1 dag. 
  • Week = Heel de week springen aan de standaard prijs van 1 dag x 1,5.

Meer informatie vindt je terug op onze promoties pagina!

 

Waarom Jumperke?

Zeer propere springkastelen

Keuze uit ±250 attracties/springkastelen

Gratis levering in veel Vlaamse gemeenten

Slecht weer garantie

Snelle en duidelijke communicatie

Bij ons is een afspraak een afspraak

Wij bieden een volledige service

Wij voorzien al het nodige materiaal

Keuring vinçotte

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Hou er rekening mee dat we overdag vaak allemaal op de baan zijn. Laat uw boodschap achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. We bellen iedereen ZEKER nog dezelfde dag/avond om je vragen of reservatie te bespreken. Niet specifiek vragen maar wil je gewoon reserveren? Makkelijkste online via de winkelmand check out. Eveneens dezelfde dag antwoord.

Noodnummers?

Klanten krijgen bij levering extra noodnummers waar ze altijd wel iemand kunnen bereiken mocht er een probleem zijn.