Over ons

In 2012 kreeg Nick het fabuleuze idee om 3 springkastelen te kopen. Iedereen verklaarde hem goed gek.
Zelf had hij echter geen camionette maar zijn vader wel. Na wat aandringen besloot ook Eddy zich aan het avontuur te wagen. Korte brainstorm en de naam Jumperke kwam tot stand.
 Toen nog een naam die op internet enkel hits van echte Jumpers toonde. Inmiddels een ver gekend begrip in de wereld der springkastelen.

We focussen ons uitsluitend op springkastelen en attracties. Op die manier kunnen we onze volledige logistiek zeer efficiënt organiseren.
 Dit liet ons van in het begin toe te groeien als kool. 3 springkastelen werden binnen de maand 15 springkastelen. 3 maanden later werden het er 50. Zo ging het nadien pijlsnel ;-)

Binnen de 5 jaar hadden we 250 springkastelen in ons magazijn staan. Dit implementeert dat we niet anders kunnen dan ons 100% te engageren en er veel tijd en energie in te steken.
We hebben niet meer de charme van de lokale kleine verhuurder maar kunnen wel garanderen er zeer professioneel mee bezig te zijn en het er niet zomaar snel even bij te nemen na de uren.

Inmiddels hebben we ook 9 mensen fulltime op de payroll + 3 freelancers. Deze zijn alle 12 zeer begaan met Jumperke en dragen er meer dan ooit toe bij dat we kunnen doen waar we goed in zijn.
 Propere springkastelen afleveren met een professionele aanpak.

In 2020 was het even bang afwachten wat het zou geven met Corona. Ondanks de communieperiode wegviel hadden we een drukke zomer maar hebben we ook veel achter de schermen bezig geweest. Zo werd er langs 1 kant eens grondig gesnoeid in het aanbod en kwamen er een 75 springkastelen te koop. Maar er werd ook gretig aan de design tafel gezeten.
Zo plaatsten we onze grootste order tot dusver in het Corona jaar en verwachten we 100 nieuwe springkastelen voor 2021.

In 2021 lanceren we ook onze webshop met geintegreerde agenda waardoor het voor elke klant heel makkelijk wordt ineens online te boeken.

Met +3000 orders/jaar zijn we allicht al eens bij buren, vrienden of familie van je geweest.
Aangezien je op deze website zit heb je mogelijks ook interesse in een springkasteel.
We komen dan ook graag eens naar u ;-)

Tot snel.

Het Jump Team.

 

Zeer propere springkastelen

Als alle medewerkers hun werk doen zoals wij verwachten wordt er geen enkel vuil springkasteel afgeleverd. Je mag hen dan ook vragen het extra te poetsen indien je het toch nog vuil vindt. Doorgaans blijven springkastelen maximaal 3 jaar in het gamma. Tenzij de staat nog zeer goed is.

Keuze uit ±250 attracties/springkastelen

Met over 200 springkastelen hebben we vaak voor iedereen wel iets leuks. Veel verschillende types, themas, ...

Gratis levering in veel Vlaamse gemeenten

Levering in een zeer ruime regio. Grofweg tussen Antwerpen noord en Brussel, Genk en Sint-Niklaas. Naar elke regio wordt een team gestuurd :-)

Slecht weer garantie

Slecht weer of mooi weer garantie. Hoe je het bekijkt ;-). Tot 48u voordien kan je annuleren indien er behoorlijk wat regen voorspeld wordt.

Snelle en duidelijke communicatie

Amelia, Liesbeth en Nick verwerken dagelijks al hun mails. Antwoord binnen de 8 werkuren. Contacteer ons gerust indien niet want dat is er iets misgelopen.

Bij ons is een afspraak een afspraak

Alle afspraken worden voordien overlopen in de bevestigingsmail. Alle opdrachten worden volgens die afspraken uitgevoerd.

Wij bieden een volledige service

Ons grote doel is dat je als klant absoluut niets hoeft doen. We voorzien steeds voldoende mensen die de klus volledig kunnen klaren.

Wij voorzien al het nodige materiaal

Alles wat onze gasten nodig hebben om goed werk af te leveren hebben we zelf bij. Grondzeilen, verlengkabels, haringen (zachte ondergrond), hamer, stofzuiger, kuisgerief.

Keuring vinçotte

We kopen alleen NIEUWE kastelen. Deze worden bij de fabrikant afgeleverd met keuringscertificaat van Vinçotte.

Heb je nog vragen?

Kijk even in ons overzicht veelgestelde vragen. We hebben daar al veel proberen te bundelen van frequente vragen.

Wistjedatjes

2012

Oprichting

+ 3000

Orders per jaar

+ 500000 km

Gereden kilometers per jaar

1500 m2

Opslagruimte

12

Mensen fulltime

+ 250

Springkastelen

+ 1000 m

Hindernisbanen

+ 20

Voertuigen

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Hou er rekening mee dat we overdag vaak allemaal op de baan zijn. Laat uw boodschap achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. We bellen iedereen ZEKER nog dezelfde dag/avond om je vragen of reservatie te bespreken. Niet specifiek vragen maar wil je gewoon reserveren? Makkelijkste online via de winkelmand check out. Eveneens dezelfde dag antwoord.

Noodnummers?

Klanten krijgen bij levering extra noodnummers waar ze altijd wel iemand kunnen bereiken mocht er een probleem zijn.