Verhuur van indoor springkastelen voor feesten en evenementen

Heb je tijdens de wintermaanden een verjaardag, babyborrel of personeelsfeest op de planning? Niet getreurd, ook tijdens de wintermaanden kan je blijven springen. En dat zelfs tot 20% goedkoper met onze indoor korting! Geef jouw feest of event nét dat tikkeltje extra met een indoor springkasteel of indoor hindernisbaan.

Sinds 2012 is Jumperke the place to be om van jouw feest of event een groot succes te maken. Ontdek ons ruim aanbod springkastelen voor binnen en buiten. We hebben voor ieder wat wils. Wat dacht je van een Minion springkasteel met glijbaan, een safari ballenbad of Disneyprincessen kasteel? Een mega hindernisbaan of springkasteel voor volwassenen? You name it, we’ve got it!

Wil je helemaal next level gaan? Dan is ons indoor springkastelen park iets voor jou. Ontdek ons inflatable park zoals het Jumperke Playground: een indoor speelparadijs vol leuke springkastelen, hindernisbanen en andere attracties.

Kies jouw favoriete indoor springkasteel en reserveer online. Jij vult alle informatie in en wij zorgen voor een snelle levering op het juiste adres. Wij leveren gratis in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. Bekijk zeker onze regiopagina voor meer informatie per gemeente.

Springkastelen voor binnen: verschillende hoogtes en thema’s

Ons indoor aanbod springkastelen bestaat voornamelijk uit kleine springkastelen voor binnen voor ruimtes van 2,5m tot 3,5m hoog. Ideaal voor feestjes in parochiezalen, cafetaria’s, jeugdlokalen en lokale schuurtjes.

Onze meest populaire springkastelen voor binnen zijn:

Natuurlijk stellen wij al onze springkastelen indoor ter beschikking, maar hou dan rekening met de hoogte van jouw feestlocatie. In sport-of turnzalen of grote zalen kunnen al onze springkastelen bijvoorbeeld wel opgezet worden. Denk dus zeker aan de grootte van de locatie voordat je een van onze springkastelen reserveert. Check onze website voor de juiste afmeting per springkasteel te ontdekken.

indoor springkasteel huren? Of een andere attractie?

Wil jij scoren met jouw feest? Huur dan zeker een van onze springkastelen voor binnen. Hopelijk spring jij letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht met onze 20% indoor korting! De juiste prijzen zie je door tariefplan op INDOOR te zetten.

Naast indoor springkastelen, bieden wij tal van andere outdoor springkastelen, hindernisbanen en andere attracties zoals onze XL basejump, hilarische sumopakken of reuze rodeostier.

Wij helpen je met het organiseren van jouw topevent, ongeacht grootte of budget. Geniet van onze jarenlange expertise en uitstekende service om er een bangelijk feest van te maken!

 

Waarom Jumperke?

Zeer propere springkastelen

Keuze uit ±250 attracties/springkastelen

Gratis levering in veel Vlaamse gemeenten

Slecht weer garantie

Snelle en duidelijke communicatie

Bij ons is een afspraak een afspraak

Wij bieden een volledige service

Wij voorzien al het nodige materiaal

Keuring vinçotte

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Tussen 9u - 19u / Woensdag: enkel voor klanten van die dag

Noodnummers?

Voor klanten zijn we te allen tijde bereikbaar op onze noodnummers die ze meekrijgen met de levering!