Verkoop

Alle springkastelen zijn in goede staat en goed onderhouden. Prijzen inclusief blower, exclusief btw. Worden steeds na afspraak eerst opgezet zodat je alles even eerst kan bekijken.

Springkasteel kopen via Jumperke

Droom je al lang van je eigen springkasteel? Of wil je jouw zoon of dochtertje verrassen met een unicorn, voetbal of prinsessen springkasteel? Heb je vroeger veel plezier beleefd op een springkasteel met glijbaan? Wat de reden ook is, een springkasteel kopen is altijd een goed idee.

Bij Jumperke worden professionele springkussens te koop aangeboden. Op onze website kan je het ruime aanbod bekijken en je keuze maken. Weet dat de prijzen die op de website vermeld staan steeds inclusief blower en exclusief btw zijn. Veel plezier met het rondkijken naar jouw ideaal springkasteel.

 

Tweedehands springkastelen in alle maten en kleuren

Als je onze website bekijkt, merk je al snel dat we tweedehands springkastelen in verschillende kleuren, maten en vormen aanbieden. Tweedehands staat bij ons voor zo goed als nieuw. Reken dus op springkastelen die in goede staat verkeren. Wil je dus graag een octopus, safari of unicorn springkasteel in je tuin, dan ben je bij Jumperke aan het juiste adres.

Bekijk online ons zeer ruim aanbod springkussens. Kijk naast de kleuren, prints en extra’s zoals een glijbaan, hindernissen, enz. ook zeker naar de afmetingen. Handig om te bepalen of je een klein, groot of heel groot springkasteel wil. Heb je veel ruimte dan kan je kiezen voor een hindernisbaan. Geldt voor jou less is more? Dan is een klein of middelgroot springkasteel the way to go.

 

Professioneel springkasteel kopen? Of een andere attractie?

Wil je het voor het volgend verjaardagsfeestje van je zoon of dochter grootser aanpakken? Mag het wat meer zijn voor je jaarlijks straatfeest? Wil je jouw collega’s verrassen met een springkasteel op de zomerbarbecue? Want ja, ook volwassenen willen al eens losgaan op een springkussen. Dan is een professioneel springkasteel kopen de ideale oplossing. Reken voor je aankoop op Jumperke. Met meer dan 200 springkussens in ons magazijn behoren we tot één van de grootste verhuurders in België.

Vind je op onze website toch niet het ideale springkasteel? No worries. Jumperke vernieuwt regelmatig het aanbod. Het enige dat jij moet doen is deze pagina regelmatig checken.

Als je liever een springkasteel wil huren, kan dat natuurlijk ook. We hebben er in diverse kleuren, maten, thema’s. We garanderen vlotte bestelling en levering en natuurlijk springplezier voor jong en oud. Bekijk online ons ruim aanbod van springkastelen & hindernisbanen en kies jouw favoriet uit.

 

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Hou er rekening mee dat we overdag vaak allemaal op de baan zijn. Laat uw boodschap achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. We bellen iedereen ZEKER nog dezelfde dag/avond om je vragen of reservatie te bespreken. Niet specifiek vragen maar wil je gewoon reserveren? Makkelijkste online via de winkelmand check out. Eveneens dezelfde dag antwoord.

Noodnummers?

Klanten krijgen bij levering extra noodnummers waar ze altijd wel iemand kunnen bereiken mocht er een probleem zijn.