Hoe kunnen we jou helpen?

Blijft een overdekt springkasteel droog?

Nee helaas niet. Bij regen blijft geen enkel springkasteel droog. Via de stiksels loopt het water nog steeds naar binnen. Enkel door een extra zeil erover te hangen kunnen we de meeste regen buiten houden. Zo een zeil kan je apart bij bestellen. Mooi is dat zeker niet maar helpt wel nog relatief goed. Check it out op de website onder voorbeeld regencover. Lukt echter ook niet bij alle modellen. Dus best even overleggen met ons team of het kan ja dan nee.

Kan een blower tegen regen?

Ja, je mag deze zeker niet gaan afdekken aangezien ze dan geen lucht meer kunnen aanzuigen. Je moet alleen zorgen dat de stekker niet pal in de regen ligt of zeker niet in een plas.

Kan ik annuleren bij slecht weer?

Indien er behoorlijk veel regen voorspeld wordt kan je annuleren tot 48u voordien. De cut off waarde 48u voordien = 2 dagen voordien tem 12u. Meer info bij de annulatievoorwaarden

Het springkasteel is nat geworden. Wat nu?

Regen hoeft het springen niet te verpesten. Alleen als het hele de dag door non stop regent valt het letterlijk in het water. Bij buien kunnen de kinderen doorgaans tussendoor wel nog springen. Indien je enkele handdoeken voorziet krijg je het springvlak relatief snel terug springklaar als je met 2 of 3 mensen het droog maakt. 1 of 2 mensen die het binnenin drogen en een andere die buiten steeds de natte handdoeken uitwringt. Zo dienen wij het in ieder geval te doen als we een kasteel leveren dat de avond voordien nat werd opgehaald.

Kan het springkasteel tegen regen?

Ja, een springkasteel gaat niet stuk in de regen. Ze hebben helaas allemaal al wel vaker in de regen gestaan. Beste is het gewoon laten rechtstaan. Het wordt natter als je het aflaat.

Wat moeten we doen bij regen of onweer?

Bij regen moet je helemaal niets doen. Kasteel gewoon laten rechtstaan. Op die manier zal het minder nat worden dan wanneer je het aflaat. Bij ONWEER of hevige wind daarentegen moet het springkasteel afgelaten worden. Zodra het terug kan moet het terug opgezet worden.

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Hi, ik ben Christoph. Bel je naar Jumperke dan kom je bij mij uit. Ik doe dit echter in bijberoep. Ik zal dus niet altijd bereikbaar zijn. Laat uw boodschap achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Ik bel je ZEKER nog dezelfde dag om je vragen of reservatie te bespreken.

Noodnummers?

Klanten krijgen bij levering extra noodnummers waar ze altijd wel iemand kunnen bereiken mocht er een probleem zijn.