Hoe kunnen we jou helpen?

Hoe krijg ik een springkasteel snel terug "droog"?

Ideaal is met 2 personen (of meer). 1 persoon in het kasteel die met handdoeken het water opneemt. Een tweede persoon die buiten het springkasteel steeds de natte handdoeken uitwringt en "droog" terug aangeeft aan persoon 1.

Moet ik een verzekering afsluiten

Wie helemaal gerust wil zijn wel al gebeurd dit in de praktijk zeer zelden daar de meeste mensen kleine tot middelgrote ongelukken gewoon zelf regelen. Maar je kan in principe bij je makelaar hiervoor informeren. Wij zijn zelf BA verzekerd tijdens plaatsing en afbraak alsook wanneer er iets gebeurd dat duidelijk veroorzaakt is door ons materiaal doch tijdens correct gebruik.

Kan ik steeds iemand bereiken?

Voor de dag van jullie feest/event zijn we bereikbaar tijdens de openingsuren zijnde 9-19u behalve zondag. Op de dag dat er bij jullie een springkasteel staat zijn we echter heel de dag bereikbaar via noodnummers die jullie ontvangen bij levering.

Wat moet ik voorzien?

1. Voldoende doorgang om te kunnen leveren. 2. Iemand ter plaatse die kan zeggen waar het mag komen OF een opzetschema bezorgen. 3. Stopcontact(en) binnen de 50m. 4. Geld indien niet voordien overgeschreven.

Contact

Telefonische bereikbaarheid

Tussen 9u - 19u / Woensdag: enkel voor klanten van die dag

Noodnummers?

Voor klanten zijn we te allen tijde bereikbaar op onze noodnummers die ze meekrijgen met de levering!